Vakantiesport in Oss: doe jij mee?

Ga en lekkere sportieve zomer tegemoet! Reserveer voor jouw kind 2 uur lang waterpret met OSS ON THE BEACH.

Vakantiesport

SEC

Sportaanbod

Glijd over de buikschuifbaan, schiet met waterpistolen en speel meer leuke waterspellen op het strand en grasveld van de Geffense plas! Er wordt tijdens de Vakantiesport niet gezwommen, maar wel veel waterpret beleefd. Het hebben van een zwemdiploma is daarom geen vereiste.

Vakantiesport Oss | MoveOss

Over de activiteit
Van dinsdag 18 t/m donderdag 20 juli vindt er weer een nieuwe editie van de SEC Vakantiesport plaats. Deze keer zal het thema van de vakantiesport ‘OSS ON THE BEACH’ zijn. Tijdens deze dagen glijd je over een opblaas buikschuifbaan, schiet je met waterpistolen en zijn er nog veel meer leuke waterspellen te doen. Dit alles zal gebeuren op gezellige zomerse muziek op het strand en grasveld van de Geffense Plas. Twee uur lang super veel plezier dus!

De docenten vormen ter plekke de groepen en daarna kan de pret beginnen. Kinderen met een leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn welkom om mee te doen, de kosten zijn €10,50 per kind. Goed om te weten: er zullen naast de gymdocenten die de kinderen begeleiden ook badmeesters aanwezig zijn bij de Geffense Plas. Zien we jou of jouw zoon of dochter deze zomer ook? Tot dan!

Aanmelden kan via deze pagina.