Schoolvoetbal: meld je aan via MoveOss!

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op 16 februari 2024. Het toernooi wordt gehouden op het sportpark Talentencampus in Oss.

Schoolvoetbal

KNVB

SportExpertiseCentrum

Meisjesteam op het schoolvoetbaltoernooi in Oss

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi keert in februari terug op sportpark Talentencampus in Oss. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je jouw kind en zijn/haar klasgenoten tijdig inschrijft!

Toernooi

Van 9:00 tot 15:00 uur zullen alle wedstrijden worden gespeeld. De ochtend bestaat uit een poulefase, gevolgd door de knock-outrondes in de middag. De topteams in elke leeftijdscategorie maken kans op een plek in de regio- of districtsfinale! Iedere deelnemer maakt kans op leuke prijzen, en elke voetballer of voetbalster krijgt een KNVB-vaantje.

Teamsamenstelling

De voetbalteams die groep 5 of 6 van hun school vertegenwoordigen, spelen een 6-tegen-6 wedstrijd op een kwart van een regulier voetbalveld. Een team moet minimaal uit 7 spelers bestaan en mag uitsluitend bestaan uit leerlingen van de betreffende school. De teams die groep 7 of 8 vertegenwoordigen zullen spelen op een half veld waarin er 8-tegen-8 gespeeld wordt, waar de selectie uit minimaal 9 spelers moet bestaan.

In de jongensteams is het mogelijk om meisjes op te nemen, maar de omgekeerde situatie is niet toegestaan. Dat betekent dat jongens niet kunnen deelnemen aan meidenteams.

Spelregels

Tijdens het toernooi worden de spelregels van de KNVB toegepast. Lees hier alle spelregels voor groep 5 en 6. Lees hier alle spelregels voor groep 7 en 8.