Sporten weer oppakken met Erica van MoveOss

Waarom ‘Back to sport’?

Nu de zomervakantie tot een einde is gekomen is het tijd om weer terug te keren naar je dagelijkse school- of werkroutine. Hopelijk heb je heerlijk kunnen ontspannen! Nu is het tijd om ook je sportritme weer op te pakken, dus neem een kijkje tussen het sportaanbod in Oss en kom weer lekker in beweging. It’s time to move!

Bekijk alle activiteiten

Sporten oppakken | MoveOss

Ontdek en Beweeg in Oss:

🏋️‍♂️ Een gemeente aan mogelijkheden: Van zumba tot boksFit, Squashen tot zwemmen – in Oss vind je een breed scala aan sportactiviteiten die aan je wensen voldoen. Ontdek nieuwe interesses en vind activiteiten die perfect bij jou passen.

🌳 Verken Je Omgeving: Oss biedt een prachtige omgeving om te sporten. Of je nu van binnen- of buitensporten houdt, je hebt toegang tot verschillende activiteiten om actief te blijven.

🤝 Samen: Sporten brengt mensen samen. Sluit je aan bij gelijkgestemden, maak nieuwe vrienden en versterk de banden in je gemeenschap terwijl je je gezondheid verbeterd.

Sportaanbod in Oss | MoveOss

Over MoveOss

MoveOss is het sport- en beweegplatform voor en van Ossenaren. Met MoveOss ondersteunen we inwoners met het vinden van en deelnemen aan passende sportactiviteiten.

Het doel: zoveel mogelijk Ossenaren motiveren om (meer) in beweging te komen!

Meer over het platform