Glow in the dark sportparadijs in de herfstvakantie!

Maak er een sportieve herfstvakantie van! Reserveer nu 2 uur Glow in the dark pret voor jouw kind!

SEC

Vakantiesport

Sportaanbod

In de herfstvakantie wordt weer een gave sportieve activiteit georganiseerd. Alles draait om samen actief bezig zijn, maar met een unieke twist: glow in the dark! Dit bijzondere effect voegt een extra dimensie toe aan de spellen die gespeeld worden en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het brengt een magische en opwindende sfeer met zich mee, waardoor het actief bewegen nog leuker wordt.

 

glow in the dark Oss

Een neon-paradijs in de sporthal

Net zoals in de zomervakantie organiseert het Sport Expertise Centrum een vakantie sportactiviteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ditmaal zal het plaatsvinden in de sportzaal van Sportpark Talentencampus, van dinsdag 17 oktober tot en met donderdag 19 oktober. Gedurende deze dagen wordt de sporthal omgetoverd tot een neon paradijs. Tijdens het evenement staan er allerlei leuke spellen op het programma, waaronder glow-in-the-dark tikkertje, dodgebow, smash the button en nog tal van andere vermakelijke activiteiten.

Voor een toegangsprijs van slechts €8 (twee kinderen €15, drie kinderen €22,50, vier kinderen €30) is jouw kind, en eventueel met vriendjes en vriendinnetjes, van harte welkom om deze nieuwe magische dimensie te verkennen. Tijdens de activiteiten zullen er coaches aanwezig zijn die de kinderen begeleiden en in passende groepen verdelen. Het enige wat nu nog rest, is het kiezen van een geschikte dag en het tijdslot waarop jouw kind wil toetreden tot deze gave glow in the dark wereld. 

Je hebt per dag de keuze uit verschillende beschikbare tijdslots: 10:00 – 12:00 uur, 12:30 – 14:30 uur en 15:00 – 17:00 uur.

Zo reserveer je een plekje voor jouw kind

Als ouder of verzorger kun je eenvoudig via je eigen MoveOss account jouw kind(eren) inschrijven voor activiteiten. Let erop dat je eerst via je profiel-instellingen een kinderprofiel aanmaakt. Zo kun je dit kinderprofiel als deelnemer toevoegen tijdens het inschrijven voor de glow in the dark activiteit. Ook is het mogelijk om eventuele bijzonderheden aan te geven.

Zien we jouw zoon of dochter deze vakantie ook? Aanmelden kan direct via deze link of via de MoveOss app.