Ontdek de kracht van crossfit!

Of je nu streeft naar meer vitaliteit, kracht of explosiviteit, Crossfit Wilskracht is de plek om met intensieve workouts het uiterste uit jezelf te halen!

Crossfit

Over Crossfit

CrossFit is een veelzijdige trainingsmethode die tot verschillende fysieke en mentale voordelen kan leiden. Bij Crossfit Wilskracht worden alle aspecten van crossfit aangeboden. Ongeacht niveau of ervaring, bij de activiteiten van deze aanbieder traint iedereen op een persoonlijke manier waardoor de activiteiten zo leuk mogelijk gemaakt worden! Lees verder en bekijk alle mogelijkheden in de wereld van deze manier van sporten!

Man doet crossfit op een roeitrainer in Oss

On-ramp 

Dit programma is speciaal ontworpen voor enthousiaste nieuwkomers in de wereld van CrossFit! De coaches van Crossfit Wilskracht leren je de fundamenten van de sport tijdens deze energieke activiteit. Duik in een leerzame ervaring en ontdek of on-ramp jouw perfecte sportmatch is.

 

Workout of the day (WOD)

Bij Crossfit Wilskracht wordt er gebruik gemaakt van een speciale routine, elke dag is er een unieke workout of the day. Dit houdt in dat er iedere dag een nieuwe workout aangeboden wordt. Hierdoor blijft het uitdagend en leuk. Een WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen die terugkomen in het dagelijkse leven. Voor de Ossenaren die op hoge intensiteit willen sporten is dit de uitgelezen mogelijkheid!

 

Crossfit Teens

Voor tieners is er eveneens de gelegenheid om hun fitheid te verbeteren door middel van CrossFit. Het is voor tieners een uitdaging om op hoog niveau te trainen zonder gebruik te maken van fitnessapparatuur. CrossFit Wilskracht biedt wekelijks een speciale activiteit aan die geboekt kan worden, specifiek ontworpen voor tieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Deze activiteiten bieden ervaringen om in groepen het uiterste uit jezelf te halen!

Benieuwd naar de overige activiteiten en de mogelijkheden binnen Crossfit Wilskracht?

Bekijk het aanbod op deze pagina of via de MoveOss app!